Autoinkoop bedrijven Eindhoven werken samen

Inmiddels hebben zich al 25 auto- en motorbedrijven aangemeld welke meebieden op de auto's welke worden aangemeld op de autoinkoop site voor Eindhoven, te weten AutoInkoopEindhoven.nl. De in- en verkoop van auto's vindt steeds meer via internet plaats, en deze website is het antwoord op het feit dat in het deze crisis-tijd steeds rustiger wordt in de autoshowroom.

Het zal niemand vreemd in de oren klinken dat het steeds rustiger wordt in de showrooms. Waar consumenten vroeger autobedrijven in de buurt opzochten voor een goede deal, zoeken ze tegenwoordig het internet af. Met alleen een nette showroom met wat fraaie bloemstukken en een mooie vlag red je het als autohandelaar echt niet meer.

Autoinkoop via internet

Het gaat er tegenwoordig om dat je de juiste gebruikte auto's, in de juiste kleur, voor de juiste prijs hebt staan. Ook moet je er als autodealer voor zorgen dat je op internet goed gevonden wordt en alles online er goed bij staat. AutoInkoopEindhoven.nl helpt de autodealers in Eindhoven om de juiste auto voor hun voorraad te vinden. Maar deze autoinkoop website is ook de oplossing voor de autobezitters in Eindhoven welke snel van zijn auto af wil.

Autoinkoop in Eindhoven

Hoe het verkopen van een gebruikte auto door iemand uit Eindhoven aan een autoinkoper in Eindhoven werkt? Erg eenvoudig! Meld de auto aan op AutoInkoopEindhoven.nl met behulp van een eenvoudige RDW koppeling. Nadat het kenteken is ingevuld worden de meeste gegevens aangevuld met behulp van data uit de database van de Rijksdienst voor het Wegverkeer.

Automakelaar Eindhoven

Vervolgens wordt de aanmelding gecontroleerd door een Automakelaar van AutoInkoopEindhoven.nl. Daarna zal de auto in een afgeschermde autoveiling worden geplaatst waar autohandelaren, autoinkopers en autodealers 24 uur lang een bieding op kunnen uitbrengen. Na aflopen van de autoveiling wordt uitsluitend het hoogste bod aan de autobezitter uit Eindhoven per email medegedeeld. Deze kan vervolgens de auto zonder bijkomende kosten de auto verkopen aan een autobedrijf uit Eindhoven. Ook autoinkopers buiten Eindhoven kunnen meebieden om tot een maximale opbrengst voor de auto te komen.